Trend 2011 - Syzet ne qe bien ne sy (Pjesa 2)

Kur mendojme per syze dielli na vjen ndermend qe mjaftojne nje pale te zeza qe i pershtaten fytyres tone. Por pasi i ke blere nje pale te zeza "passe-partout" mund te guzoni me shume dhe te mendoni per blerjen e nje pale suzeve qe bien ne sy. Ja disa modele te zgjedhura per ju . te preferuarat mbeten ato te Alexander Wang.

Alexander Wang
Extreme angular-frame acetate sunglasses
€260 


BALENCIAGA
Square frame sunglasses
EUR 265 
KAREN WALKER
'Sol invictus' sunglasses
EUR 137 

MYKITA x AGATHE SNOW
Cyrus
€370 

OMAR SELUJ
The bal sunglasses
EUR 126 

RALPH VAESSEN
"Lies" Sunglasses
€1220 

RAY BAN
Wayfarer
€150 

Retrosun
Vintage Hugo Boss for Carrera sunglasses
€231 

OPENING CEREMONY x RODARTE
"Roy Orbison" sunglasses
€220 

The Row
Curved-square acetate-frame sunglasses
€225 

SUPER
Boxy plastic sunglasses
EUR 130 

THIERRY LASRY
Flaked frame sunglasses
EUR 249

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More