Zara Vjeshte Dimer 2013
Frymezuar (ose kopjuar) nga Céline dhe Chloé me ne fund Zara ka prezantuar Lookbook-un e vjeshtes. Nje look minimal per te na bere te harrojme trendin e luleve dhe stampave te veres. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More