FLUTRA - Yellow and Red
Ka kaluar gjatë unë duke mos pasur kohë për të shkruaj, kamë aq shumë gjëra për të bërë dhe për këtë arsye duhet të prioritojë në jetën time. Por tani kishanevojë për të ndarë gëzimin me ju, e dua pranverën,  rrezet e ngrohta të diellit dhe këngën e zogjve në mëngjes. Edhe pse kam shumë për të bërë dhe nuk kamë kohë për t'u çlodhur, unë gëzojë çdo minutë të jetës sime. Jeta nuk mund të jetë më mirë! Shpresoj se ju të gjithë jeni mirë dhe aq të lumtur sa unë jam. E duathënjenë: "Jeto sikur të ishte dita juaj e fundit".... Perqafime

Flutra


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More