Fashion // Jeffrey Campbell ne Shqiperi & Lookbooku per Vjeshten 2012
Wander - Away eshte titulli i koleksionit per Vjeshten 2012 nga firma e kepuceve Jeffrey Campbell. 

Keto kepuce o i dashuron o i urren, nuk ka nje te mesme.

Dhe per ato vajza qe i dashurojne, AFB ka ardhur ne dijeni se mund te porositen online me dergim falas per Shqiperine nga nje dyqan qe ndodhet ne Greqi. Dyqani online quhet FAVELA dhe gjendet ne kete adrese www.styledropper.com/favela.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More