Instagram Style - Ninna's Blog @ninnanila


Ninna eshte nga Kosova, por jeton dhe studjon ne Tirane. Se fundi ka hapur dhe nje blog te saj qe mund ta ndiqni tek ninnascrapbook.blogspot.com . Ne Instagram publikon foto nga blogu dhe detaje te ndryshme nga e perditshmja si te ishte nje ditar me imazhe.

Ndiqni Ninna ne Instagram:  @ninnanila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More