and soon the darkness...

and soon the darkness Sot dua te ndaj ketu me ju serine e fundit fotografike qe kam bere me nje miken time , vajze sa e bukur dhe fashionable.Seti eshte nje seri konceptuale fotosh dramatike noir.
and soon the darkness Per te pare pjesen tjeter te serise mund te klikoni  ketu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More