Thumboni edhe ju me Aulonen dhe FatmenPer ata qe duan gossip te shendetshem, pa nevoje per te marre ne goje shoqet dhe kalimtaret, Aulona dhe Fatma cdo dite ju servisin nje doze te mire. 

Ndiqni te parin WebTv Show Made in Albania ne Youtube 

 Cfare ka te beje kjo me moden? 
Po ja qe zbuluam qe jo vetem Aulona por edhe Fatma duhet te hapi nje Fashion Blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More