Flutra nga blogu Flutra FashionSe fundmi krejt rastesisht kemi zbuluar nje blogger shqiptare nga Kosova qe shkruan nga Norvegjia ku punon nderkohe qe ajo jeton ne Finlande. Per momentin nuk dime akoma shume per te sepse blogu eshte i ri . Flutra shkruan ne shqip dhe ndan me publikun veshjet, udhetimet dhe momente nga jeta e saj. Se shpejti do ta kemi ne AFB me nje interviste per ta njohur me mire. Nderkohe ja disa nga veshjet qe Flutra prezanton tek blogu i saj Flutra Fashion Blog.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More