Tirana Street Style Party


Me date 12 Nentor, Tirana Street Style, faqja e mirenjohur e ekspozimit dhe promovimit te fashion-it urban te qytetit te Tiranes, ne bashkepunim me People Bar do te sjellin nje feste te jashtezakonshme,dedikuar pikerisht stilit te vecante te rinise Tiranase… 

Gjithmone visheni per te tjeret, ka ardhur rradha te visheni per 
TIRANA STREET STYLE

Check your style..Show your style..Come to Tirana’s People street style..!

12 Nentor
People Bar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More