STYLE ICONS: Kate Bosworth


Aktorja amerikane Kate Bosworth eshte Syle Icon i kesaj jave ne Albania Fashion Bloggers. 

E famshme per stilin e saj Kalifornian ne te veshuren e perditshme. E gjejme per here me fustane me lule, kemisha dhe tshirts te mixuara mes firmave low-cost si Top Shop dhe firma si Burberry, Chloè dhe Céline.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More