Blogger 101: Si te krijojme nje blog
Per te hapur nje Blog vizitoni faqen online Blogger.com (http://www.blogger.com). Mund te regjistroni nje 'account' te ri ose te perdorni adresen tuaj Gmail.

1 - Shkruani emrin tuaj të përdoruesit (email) dhe fjalëkalimin (password)  dhe klikoni Sign In. Vendosi nje Nickname dhe  pranoni Kushtet e përdorimit te blogger pastaj klikoni mbi butonin 'Krijo një Blog' (Create Your blog)  per te krijuar blogun tuaj.

2 - Zgjidhni një Titull dhe një adresë (URL) për blogun tuaj. (adresa-e-blogut.blogspost.com). Titulli dhe adresa duhet te jene afersisht te ngjashem. Mendohuni mire se cfare titulli do vendosni ne blogun tuaj, duke pasur parasysh per cfare deshironi te shkruani.

3- Pasi keni zgjedhur titullin dhe adresen, zgjidhni modelin tuaj të preferuar nga shume variantet qe ju ofrohen. Shtoni informacione në profilin tuaj personal dhe shtoni nje foto. Kete informacione u tregojne lexuesve dicka me shume mbi autorin e blogut. Filloni të përdorni blogun tuaj menjëherë.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More