Instagram Style - Anjeza nga The Dolls Factory @dollsfactoryInstagram eshte nje nga iPhone/iPad apps me te perdorura ne bote, Permjet filtrave te ndryshem edhe nje foto e thjeshte mund te kthehet ne nje 'veper arti'. Me kete postim te ri po vendos nje rubrike te re ne Albania Fashion Bloggers duke treguar disa nga profilet e shqiptareve 'stylish' ne Instagram.

Po e filloj me veten, sepse si blogger Instagram e perdor per te ndare me ndjekesit e blogut ( www.thedollsfactory.com) momente live nga sfilatat, festat, udhetimet dhe gjerat e perditshme qe syri im mendon se duhen te shperndahen me 'boten'. 

Mund te me ndiqni ne Instagram: @dollsfactory


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More