Frida Gustavsson & Caroline Brasch Nielsen | H&M Conscious vjeshtë 2011


Kolekcioni i H&M conscious ka lënë mbresa të gjithë adhuruesve, kur është prezentuar kampana më të fundit e kolekcionit vjeshtë 2011, i cili ka tretman të modes së lartë.
Prezentimi i kampanjës nga Frida Gustavsson dhe Caroline Brasch Nielsen, të cilat kanë një qëndrim shumë të forte, përshtaten në menyrë perfekte për këtë kolekcion.[image source: hm.com]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More