Isabeli Fontana për kolekcionin “Simplicity” nga Mango


Thjeshtë dhe shumë shik  – Modelja Isabeli Fontana prezanton përsëri kolekcionin e ri i emërtuar “Simplicity” për sezonin e vjeshtës.  Veshjet janë thjeshta, të cilat mund të vishen ç’do ditë.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More