Tirana Street Style- Julian : Shalli aksesor per meshkuj


Photo nga Tirana Street Style

Meshkujt nuk kane shume aksesore me te cilet mund te luajne, pervec orave dhe kepuceve. Nje aksesor tjeter i cili se fundmi eshte duke hyre ne gardaroben e cdo mashkulli eshte shalli. Zgjedhjet jane te ndryshme sipas stilit si ne ngjure po ashtu edhe ne menyren e te lidhurit.


6 menyra per te lidhur nje shall 
xaxii

Shalli tek Meshkujt ne Street Style
Merrni Frymezim

davasion.com


street style by Tommy Ton

waynetippetts

Street Style nga trashness.com

thestyley


Images by Tommy Ton for GQ.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More