Tirana Street Style- Mistjana : Trend Corapet mbi gjuJo gjithmone te pershtatshme per cdo lloj forme trupi, corapet kane 3 vjet qe gjenden shpesh e me shpesh ne street style. Te keshillueshem nese keni kembe te holla, se ndryshe coraper mbi gju te shtrengojne shume dhe formojne forma jo te gendshme. gati per te eksperimentuar me nje pamje kolegjisteje?


Corapet mbi gju ne Street Style

kellysboudoir

fashionising

jennaleelac


vi.sualize

fashionsup

moonlighthours

mashstreet

refinery29


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More