Eni Turkeshi Photography - Eksperimentime me fotografine

Ja disa eksperimentime interesante nga fotografja Eni Turkeshi. Rizultati final eshte i mrekullueshem. Per te zbuluar me shume mbi teknikat qe perdor Eni dhe fotografine  esaj mund ta ndiqni tek blogu http://albtranslator.blogspot.com/

det sjunde inseglet

all images :© Eni Turkeshi Photography
magicmushroomland

Mr.Kamikaze ;)


Caligula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More