Ermelinda Manos - Nje designer shqiptare qe na ben te enderrojme


 Ermelinda Manos, e lindur ne Shqiperi e rritur ne Greqi dhe ne Las Vegas ku ka marre diplomen per Fashion Design. Ketu prezantojme koleksionin Pranvere Vere 2011 te prezantuar ne Los Angeles FASHION WEEK Hollywood, CA.

Frymezimi per Koleksionin  Pranvere Vere 2011


KOLEKSIONI PRANVERE VERE 2011
Per me shume mund te vizitoni  http://www.ermelindadesigns.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More