ALDA - Sailor
Blazer: Esprit 
Dress: Max & Co

THE DOLLS FACTORY - Styling With Amaranto


amaranto boutique

The Dolls Factory- Styling With Amaranto

Dress by Giles
Necklace by BingaBangles
Shoes by Burak Uyan

Per me shume vizitoni

FLUTRA - Yellow and Red
Ka kaluar gjatë unë duke mos pasur kohë për të shkruaj, kamë aq shumë gjëra për të bërë dhe për këtë arsye duhet të prioritojë në jetën time. Por tani kishanevojë për të ndarë gëzimin me ju, e dua pranverën,  rrezet e ngrohta të diellit dhe këngën e zogjve në mëngjes. Edhe pse kam shumë për të bërë dhe nuk kamë kohë për t'u çlodhur, unë gëzojë çdo minutë të jetës sime. Jeta nuk mund të jetë më mirë! Shpresoj se ju të gjithë jeni mirë dhe aq të lumtur sa unë jam. E duathënjenë: "Jeto sikur të ishte dita juaj e fundit".... Perqafime

Flutra

Intervista: Modeli Shqiptar Donald Braho


Emri: Donald Braho
Mosha: 21 vjec

KIKI BOOK OF DREAMS: Blue and Fuchsia

BEAUTY ENXHI: Milan Fashion Week


the dolls factory street style

Beauty Enxhi 
Coat Asos, Shoes Zara, Bag YSL vintage

Per me shume vizitoni

THE DOLLS FACTORY - Milan Fashion Week


the dolls factory street style

The Dolls Factory- Milan Fashion Week
Coat Zara, Shoes Converse, Bag YSL

Per me shume vizitoni


the dolls factory street style

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More