Tuesday, April 30, 2013

Alda - Evolution

Monday, April 29, 2013

Aulona - Colorful World

Sunday, April 28, 2013

Anja - In White

tweetyourlook tru trussardi event anjeza tufina thedollsfactory photo tweetyourlook-tru-trussardi-anja-tufina-thedollsfactory_zps37b675a8.jpg

Saturday, April 27, 2013

Suela - Black and Yellow

Thursday, April 25, 2013

Aulona - Skeleton dress

Wednesday, April 24, 2013

Suela - Go Green

Tuesday, April 23, 2013

Alda - Desperado

Monday, April 22, 2013

Armanda - Dragons & Tigers


Sunday, April 21, 2013

Anja - Fashion Week Style

sephora beautv milan fashion week the dolls factory photo milan-fashion-week-sephora-beautv-thedollsfactory5_zps95f29b7c.jpg

Saturday, April 20, 2013

Armanda - Glitter & Check


Friday, April 19, 2013

Anja - Gas Jeans

gas pop up jeans photo gas-pop-up-jeans-thedollsfactory17_zps0a381758.jpg

Thursday, April 18, 2013

Suela Granada Spain

Wednesday, April 17, 2013

Ioana Spring Please

Tuesday, April 16, 2013

Jona E djela e Fundit ne Rome

Monday, April 15, 2013

Aulona - Stripes & Polka Dots

Anja - Red Leather Jacket

tru trussardi spring summer 2013 looks tweetyourlook thedollsfactory photo tweetyourlook-tru-trussardi-milano-thedollsfactory1_zpsc3cec020.jpg

Armanda - Planet Legendary

Kiki - I will wait for you

Suela - Suspenders

CHIC AND CHEAP- Argan Oil

Saturday, April 13, 2013

Ioana Boyfriend Jeans

Friday, April 12, 2013

Kiki Black & Blue

Thursday, April 11, 2013

Aulona - Urban Style

Wednesday, April 10, 2013

Enxhi - Ngjyrat e Veres per thonjte

 photo new-nails_GZOOM_zpse750e789.jpg
Te kesh thonj perfekt do te thote qe ato te jene te limuara sa me mire ne te njejten forme dhe gjatesi si dhe te lyhen ne ngjyren e duhur. Cdo periudhe ka ngjyrat e saj karakteristike, por kete Vere ju mund te aplikoni te gjitha ngjyrat duke filluar nga ngjyrat e lehta tek ato me te erretat. Kete here nuk ka rregulla te percaktuara. Ne qofte se ju pelqen ngjyra e kuqe e ndezur ose nje ngjyre roze e lehte askush nuk ju ndalon. Sigurisht qe do te me pelqente shume qe te zbatohej vetem nje rregull: Te zhduket ngjyra fosforeshente ose ajo te aplikohet ne thonj te shkurter qe nuk jane te bera as me xhel ose me tipse.
Keto jane manikyrat qe revista ELLE ka zgjedhur, duke ju dhene juve nje ide se cfare ngjyrash te zgjidhni.

CHIC AND CHEAP - Ask All your Questions!!Go ask all your questions to:

Tuesday, April 09, 2013

Anja - Calatrava Design

ford kuga valencia city of arts and sciences photo ford-kuga-valencia-calatrava-thedollsfactory30_zpscc40d3cb.jpg

Monday, April 08, 2013

Sunday, April 07, 2013

Aulona - Duar me ngjyra...dashurie


Saturday, April 06, 2013

Armanda - Polka Dots

Friday, April 05, 2013

Beauty - Givenchy SS13 via the Dolls Factory

Givenchy Le Rouge and Le Vernis Spring Summer 2013 photo givenchy-le-rouge-le-vernis-spring-summer-2013-thedollsfactory4_zps3fd6a457.jpg

Wednesday, April 03, 2013

Ioana - Blazer&Shirt

Tuesday, April 02, 2013

Anja - Valencia Vintage Shopping

valencia vintage shopping ford kuga photo ford-kuga-shopping-experience-thedollsfactory56_zps30a33f63.jpg

Monday, April 01, 2013

Stela - Villa di Maiano

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More