Jessica Marie për Elle Meksikë Tetor 2011


Santiago Ruisenor fotografoji modelen Jessica Marie për Elle Mexico të muajit tetor. Fotografitë janë realizuar në rrugët e New York, dhe veshjet janë kujdesur nga Valentina Collado dhe Pamela Ocampo.

Makeup: Ingeborg,
Hair: Marco Tasta
Photo Assistant: Fernando Forero

Ndiqni Edisen tek 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More