TRENDS : Trench Coat


Nuk mund te mungoje ne gardaroben e askujt, femer apo mashkull, pardesyja eshte e domosdoshme ne stinen e vjeshtes dhe te pranveres. Nuk eshte e rendesishme nese e keni Burberry apo Zara, ne ngjyren tipike bezhe apo keni guzuar me ngjyra te forta si e kuqja, apo jeshilja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More