The chic and cheap-Navy blue and greyHi!
Unë jam i ri  botë bloger modës, dhe ky është postimi im i parë.
Unë kam vendosur për të hapur këtë blog për të shkëmbyer idetë emia për të qenë elegant, por për të lirë.
Në këtë post që i kanë vendosur të shkojnë për dy ngjyra: blumarinë dhe gri.
pallto : 29 €
triko gri: H & M (divided) 14,95 €
shall: Mila Shoen (dhuratë)
pantallona: H & M 19,90 
çizme: Luna roja 20 €
rrip: Mango 6,95 € 
cante: Marina Galanti 9,90 € 


________________________________________________________________________________________

Nese deshironi qe dhe stili juaj te publikohet ne AFB na shkruani tek albaniafashionbloggers@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More