H&M 2011 Holiday Campaign


Jerry Hall dhe vajzat e saja Georgia May Jagger, Karen Elson bashkë me motrën e saj binake, Kristen McMenamy e cila është fotografuar me dy djema të saj, njëashtu Ming Xi dhe Sui He.
[photo source: hm.com]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More