Couturelicious Baby | Tommy Ton Streetstyle

Që nga e hëne me 4 korrik, filloji java e modes Couture ne Paris - dhe Tommy Ton është i vetëdijshëm se ku mund të fotografon creme de la creme të street style. Më pëlqejnë ngjyrat, dhe nje mix i stilit të viteve 50'të dhe 70'të - duket fantastike. It's summer time! ;)

- Edisa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More