Fotografe - Xhesika Gjinopulli

Photobucket


I shtohet AFB nje fotografe tjeter e cila ka pasion portretet e personave ajo quhet Xhesika dhe se shpejti do ta njohim me mire ndermjet intervistes se AFB. Nderkohe ja disa nga fotot e saj ku ne qender eshte stili i personave .


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

Photobucket


Photobucket

Mund te gjeni punimet e Xhesika tek ne Flickr ose Facebook 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More