Prapa Skenave te javes se Modes ne Paris Haute Couture

Make up, floket dhe pergatitjet per sfilatat e modes kete jave ne Paris ku prezantohen koleksionet e vjeshtes dhe dimrit 2011 - 2012 per veshjet Couture.


Per te pare te tera sfilatat vizitoni THE DOLLS FACTORY HAUTE COUTURE 2012


backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

backstage at chanel and armani prive haute couture autumn/winter 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More