TEDJA: Kush ben poza me te bukura

Ka disa arsye përse amerikanët nuk kanë me veshjen të njëjtën marrëdhënie që kanë le të themi, francezet, italianët, apo që kemi patjetër ne shqiptarët. Një amerikan në të ashtuquajturën parajsë suburbane të tij nuk ka asnjë kontakt me pasarelën e përditshme të trotuareve të gjëra të qyteteve. Që të bëhesh i ndjeshëm ndaj modës duhet të eksperimentosh ecjen midis dyndjes së njerëzve, të të mbesë fiksim kapelja e asaj vajzës që kaloi në të majtën tënde dhe që ti e vure re vetëm në minutën e fundit.


Sado e begatë jetesa suburbane ku vajzat kanë për aksesorë vetura dhe jo vëthë, unë për vete zgjodha të jetoj në një qytet të madh vetëm për hir të kënaqësisë së ecjes në trotuar me shumë njerëz të tjerë duke shkuar për të bërë pazarin. Ina, shoqja ime nga Florida erdhi të kalojë këtë fundjavë me mua në Boston. Ja se si Teda dhe Ina luajnë "Kush bën poza më të bukura" në Boston:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More