The Dolls Factory - Dolce Gabbana ne boten e kristalte.The Dolls Factory - Dolce Gabbana ne boten e kristalte.

Gjate Javes se Modes Vjeshte Dimer 2011-2012 Dolce Gabbana festoi basjke me blogger nga e tere bota me nje cocktail party ne dyqanin kryesor ne Milano. The Dolls Factory dhe Eranda nga Dolls House Scrapbook ishin aty . Ketu jane disa foto nga dyqani, te tjera do vijne nga bloggers dhe te ftuarit e tjere. Nderkohe mund te shikoni ketu fotot e Erandes nga Dolls House Scrapbook
Edhe pse ishte muaji shkurt, ne dyqan sapo kishte mberritur koleksioni pranvere vere 2011. 

Photobucket


Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

  
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Per me shume vizitoni http://www.thedollsfactory.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More