Ikone Stili - Kate Lanphear Editor i ELLE Amerike


Kate Lanphear ka ne kurrikulum revista si  Vogue Australia dhe Harper's Bazaar Australia, nderkohe qe tani eshte editor stili ne Elle US. Stili personal eshte i inspiruar nga punk ku aksesoret me te dashur jane percinat, prerjet e veshjeve mashkullore dhe syzet e zeza. --

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More