The Dolls Factory - STYLE ON SUNDAY: CITY GARDENS.


The dolls Factory - City Gardensgucci,zara,versace
gucci,zara,versace
Bag Versace Kiss, Shoes and Jeans Zara, Top no brand, Silk Scarf used as turban Gucci, Necklace H&M
.

Zyrtarisht eshte prenvere, dhe lulet neper qyete e tregojne.

The first and last stop of anywhere:
a temporary garden

Gjate Milan Design Week edhe Marni na dhuroi nje kopesht te vogel brenda dyqanit. Nje kopesht si ne boten e fantazive por me bime pak te cuditshme. Kush do kishte menduar se vazot e majdanozit mund te perdoren edhe per te zbukuruar kopshtin tuaj :-)


MARNI: THE BOUTIQUE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More