Kiki - Sfilata e krijimeve te nje stilisteje te ardhshme
Kiki , nje stiliste e ardhshme prezanton sfilaten e saj te pare. 12 veshje te krijuara me materiale te ricikluara si plastike dhe gazeta. 
Hap pas hapi ndiqni pergatitjet dhe sfilaten me fotot.

                                                      Working 
Duke bere provat e te ecurit


Nje dite perpara sfilates Kiki eshte kujdesur per provat e make-up dhe krijimin e thonjve te vajzave.


BACKSTAGE


                                       Ja dhe krijimet


Nertila- the youngest one


Pranvera - Barbie(everyone call her like that, she is really girlie and feminine)


Laura - The Juliet


Klea - Flapper


Besi - Every-day comfortable Dress


Elona - Party Dress


Ina - Nightclub Dress


Arda - Cocktail Dress


Xhesi - Playful Dress


Sara - Evening Dress


Frenki - Tinkerbell(she reminds me of her), she represents my brand


Frida - GaGa Bride, my masterpiece 


Kiki - The stylist Vajzat jane gati
Me stresses and freaked out


                                                                   The Runway 


                                                             After Runway

Ndiqni Kikin ne faqen 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More