Style Check: Rikthimi i Xhaketës Jeans


Është koha për të hedhur jashtë xhaketën xhinse nga garderoba. Neve mund të frymëzohemi nga Ruby Aldridge, Liu Wen, dhe Hanne Gaby Odiele. Këtë verë, yjet bona fide si p.sh. Cameron Diaz dhe njeashtu Pippa Middleton, duken shume femerore duke kombinuar xhaketen me fustan a po me fund.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More