STYLE ICONS: Miroslava Mikheeva Duma, Editor i Harper's Bazaar RusiMiroslava Duma eshte Editor i Harper's Bazaar Rusi. Eshte e famshme sepse pervec se gazetare per Harper's Bazaar ne Rusi ajo gjendet shpesh ne revistat e gossip. Si cdo Ruse pelqen pelicet dhe firmat e rendesishme. Terheq gjithome vemendjen e fotografeve street-style me kombinimet e vecanta.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More