Tirana Street Style - Ina: Printed Pants

Ina e fotografuar ne TSS e veshur me nje trend qe gjendet ne te gjithe sezonet e fundit. Fantazite nuk limitohen me te dizenjuara mbi fustane dhe t-shirt por edhe ne pantallona. 
TREND PRANVERE VERE 2011 - PRINTED PANTS


whowhatwear.com


Dries Von Notenvia uglycutedesignsvia stylefashionetc


via joannaladrido

PRINTED PANTS ne STREET STYLE 


via joannaladrido blogclosetdiaries
coolhuntingincoldclimates


fashionsneakalltheprettybirdselle.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More