STYLE ICONS: Blake Lively

Edhe pse komplimentat i shkojne stilistit qe punon per Gossip Girl. Veshjet ne kete telefilm te zgjedhura me kujdes nga Eric Daman kane bere qe Blake Lively dhe  Leighton Meester te shihen nga publiku si ikona stili. Keshtu qe heren tjeter qe shikoni filmin mendoni se sa pune behet pas skenave nga Eric Deman. Kjo nuk i heq merita Blake Lively, sepse ne jeten e vertete ajo ka deklaruar se e zgjedh vete gardaroben (tashme vete me ndihmen e Chanel). 


Style Spotlight: Blake Lively


Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively


Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively

Style Spotlight: Blake Lively
Style Spotlight: Blake Lively

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More