Trend 2011 - Kominoshe per veren 2011

Kominoshe per Veren 2011. Mjafton te jene me ngjyra te ndezura dhe me materiale te fresketa. Keshillohen per trupat e gjate, por edhe nese je e shkurter mjafton ti veshesh me nje pale taka te larta te cilat mbulohen nga gjatesia e pantallonave, kjo ben qe kembet te duken me te gjata.

Marc Jacobs


Topshop
Ditsy Jumpsuit
 £60.00 


Paul & Joe
Jaspire silk-crepe halterneck jumpsuit
€742 

Paul & Joe


M Missoni
Crocheted cotton-blend halterneck jumpsuit
€797 
Topshop Unique
Yves Saint Laurent
Silk-crepe halterneck jumpsuit
€2,490 

Yves Saint Laurent


Stradivarius

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More