Eni Turkeshi Photography - Androginy


Kjo seri eshte bere si tribut per Salvador Dali.Po ashtu eshte dhe nje tribut per moden androgjene. Vizitoni fotografine e Enit tek http://albtranslator.blogspot.com/

                                                      

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More