Trend 2011 - MinimalismKete vere nuk mund te gjykojme asnje stil. Jane ne mode shume stile, nga ngjyrat e forta, vizat, vitet 70 por edhe thjeshtesiae nje look-u minimalist. E bardha dhe ngjyrat ne bezhe per nje veshje totale, koke e kembe e cila mund te thyet me nje aksesor te ngjyrosur si per shembull nje varse ose cante me ngjyre pop. Nuk do kemi veshtiresi ne veshje ne kete sezon sepse kemi shume trende nga te cilet munt te zgjedhim.


Valentino Haute CoutureAlexander Wang


Calvin Klein


Philip LimStella McCartney


Chloé


Celine 

Jonathan Saunders

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More