Tirana Street Style - AmantiaAmantia e veshur me ngjyra nude. Ok keshtu nuk ka kuptim shprehja por per tu sqaruar, ne boten e modes ngjyra qe per njerezit normal do ishin portokalli quhet me emra te ndryshem varet nga nuanca. Ndonje here duke perdorur emra edhe te marra nga natyra. Per portokalline per shembull kete vere thuhet se eshte ne mode ngjyra Tangerine, dmth ajo ngjyre qe ka fruti gjysem portokall e gjysem mandarine... Shqip nuk do dija ta percaktoja, sepse per ne njerezit normal eshte thjeshte portokalli. Ne rastin a Amantia-s per te bere si fashinioniste edhe une thash qe eshte veshur me ngjyren "nude" qe s'eshte asgje me shume se ngjyra bezhe. Per kete vere vishni bezhe ne te gjitha nuancat e saj dhe nuk do mund te gaboni. E kombinuar me te bardhen ose me te famshmen ngjyre "tangerine" (ok ok portokalli).

NUDE COLORS TREND

SFILATAT
MANGONE TAPETIN E KUQ


STREET STYLE


KEPUCE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More