Stela S - Cry me a river
Photos: Sander Marra
Location: Firenze

________________________________________________________________________________________

Nese deshironi qe dhe stili juaj te publikohet ne AFB na shkruani tek albaniafashionbloggers@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More