Tirana Street Style - MarliEdhe Marli e veshur me nje kanatjere me viza. Kombinimi i ngjyrave eshte klasik, fillimisht i frymezuar nga flamuri Amerikan. Rezultati eshte super. Detaji i te brendshmes se xhaketes me pika na kujton koleksionin per Pranvere Vere tek Moschino.

Per te ndjekur stilet ne rruget e Tiranes vizitoni: http://tiranastreetstyle.wordpress.com

TREND NOTE
Pikat dhe vijat mund ti kombinojme shume kollaj bashke. Ja disa shembuj nga Moschino Pranvere Vere 2011.


Shikoni ne sflitata trendin e Pranveres 2011 
VIZAT
http://albaniafashion.blogspot.com/2011/03/trend-2011-vizat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More