Trend 2011- Aksesoret
Ky trend eshte i lehte per tu aplikuar. Hapni kutine ku keni tere aksesoret tuaj, varset , unazat, byzylyket dhe vendosini te gjitha bashke.Kete vere do ecni rrugeve si nje ylber. Me ne fund na jepet mundesia te vendosim edhe ato aksesore qe kemi kohe qe nuk i kemi perdorur, sepse mund ti miksojme bashke edhe pse jane materiale te ndryshme. E vetmja zgjedhje e veshtire eshte kombinimi i ngjyrave.
 UNAZAT


BYZYLYKET
______________________________________________________

follow on BLOGLOVIN' || GOOGLE || TWITTER || FACEBOOK  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More