Tirana Street Style - Keti


 Kjo eshte vera e bluzave, fustaneve dhe aksesoreve me viza. Te para ne sfilatat e Jil Sander dhe Prada, te prezantuara gjithashtu edhe tek Versace. Nuk ka ndonje rregull te vecante kombinimi keshtu qe smund te gaboni.  Keti ka vendosur te beje nje kombinim te thjeshte blu, te bardhe dhe kafe, por ju mund te rrezikoni me shume dhe te vishni ngjyra me te ndezura.

Per te ndjekur stilet ne rruget e Tiranes ndiqni http://tiranastreetstyle.wordpress.com/

TREND ALERT STRIPES

Strisce 2

Strisce

navy stripe clothing


Shikoni ne sflitata trendin e Pranveres 2011 
VIZAT
http://albaniafashion.blogspot.com/2011/03/trend-2011-vizat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More