Albania Fashion Bloggers
ALBANIA FASHION BLOGGERS

Fenomen tashme i perhapur ne tere planetin, nderkohe qe ne Shqiperi eshte ne hapat e pare. Te shkruash mbi moden, te tregosh stilin tend ose te fotografosh stilin e te tjereve neper rruget e qytetit. Nje menyre per te frymezuar te tjeret ose per te treguar evolucionin e stilit personal. Nuk behet fjale per te ndjekur moden hap pas hapi, eshte me shume nje pasqyre e stileve te ndryshme qe gjenden ne Shqiperi. 


  • Je dhe ti nje blogger mode.
  • Deshironi te shkruani nje artikull.
  • Ke nje foto me nje look Street Style qe deshiron te publikosh.
  • Je fotograf dhe deshiron te publikosh disa punime.
Ju japim mundesine qe te publikoni ne menyre te lire. 
Kontaktoni albaniafashionbloggers@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More