Kiki at the lakeKIKI AT THE LAKE 
                                                 
                                                                  
Wearing:

                                                      The Skirt

                                                Vest: LC Waikiki

                                                Jersey: Nedrogoes

                                               Shoes: Il Cammino
                                                      Bag: Verde
                                                   Ring: Penelope
                                                Sunglases: Ray Ban


Per me shume vizitoni


________________________________________________________________________________________

Nese deshironi qe dhe stili juaj te publikohet ne AFB na shkruani tek albaniafashionbloggers@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More