Make-Up nga Sfilatat Milano,Paris New York Pranvere-Vere 2011Make-Up nga Sfilatat Londer, Milano,Paris, New York 
Pranvere-Vere  2011


Kete sezon qe vjen ka stile per te gjithe, por zoteron me shume stili i viteve 70 me ngjyra te ndezura por te embla dhe make up eshte sa me i thjeshte per te mos bere kontrast me vete ngjyrat e veshjeve.Louis Vuitton

Louis Vuitton

Jason Wu

Armani


Fendi

Gucci

Christian Dior

Jill Sanders


D&G

D&G

Dolce & Gabbana

Emilio Pucci


SUBSCRIBE TO DOLLS FACTORYRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More