Alexander McQueen Resort 2012


Jam shumë e kënaqur, që Sarah Burton është duke e vazhduar punen e Alexander McQueen. Ajo është duke bërë punë të shkëlqyer dhe fitoi zemrën e shumë grave kaq shpejtë, ku edhe neve të gjithe e dijm që edhe Kate Middleton mban tani më shumicën e veshjeve nga Alexander McQueen. Për kolekcionin Resort 2012 - motoja e Sarah Burton ishte "veshje romantike dhe praktike", dhe unë vdes për këtë kolekcion . E tërë është një përzierje e gjelbër ne stilin ushtarak, veshje të qëndisura, rripa të larta në bel, funde të gjata dhe xhaketa të shkurtëra, që e bën kuptimin e një princeshës së shekullit 21.
- Edisa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More