Street Style nga Modelet - Fei Fei Sun

 Fei Fei Sun eshte nje tjeter modele kineze e cila eshte bere e famshme ne 2011. Te tera firmat e modes po i japin me shume rendesi tregut ne zhvillim e siper te Azise, keshtu qe per sfilatat e tyre dhe fushatat publicitare duheshin modele aziatike. Reklamat me te rendesihme per te jane DSquared dhe Donna Karan New York. Ketu street style jashte sfilatave nga modelja Fei Fei SUN
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More