BLOGGERS: Blair Eadie nga Atlantic Pacific

Blair Eadie eshte blogger e Atlantic Pacific. Punon si merchendaser per Gap ne San Francisco dhe ka nje stil te paster dhe te sofistikuar. Jo te gjithe njohin faqen e saj por nje here qe e vizitoni do kerkoni te ktheheni perseri. Mund ta gjeni tek faqja http://atlantic-pacific.blogspot.com/


Photobucket

Photobucket


PhotobucketRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More